Konstgalleri i Stockholm

Hem > Konstgalleri i Stockholm

Om du vill titta på konst när du är i huvudstaden har du stora valmöjligheter. Här finns många museer och gallerier för alla intressen och smaker. Vi hjälper dig att hitta rätt i konstdjungeln, oavsett om du vill se på modern eller klassisk konst.

Åmells konsthandel – konstgalleri för finsmakare

På Birger Jarlsgatan 14 ligger anrika Åmells konsthandel. Åmells är världsledande inom handel av skandinavisk konst, men även om du inte är köpsugen kan du komma hit bara för att besöka galleriet. Här har man ständigt aktuella utställningar, med exklusiva konstnärer och verk. Åmells har en lång historia av konsthandel och är idag världsledande inom skandinavisk konst, från 1600-talet och framåt. Hit kan du även vända dig om du vill sälja, köpa eller hyra konst!

Hitta konstgalleri i någon av dessa guider

Det finns mycket olika konst, och lika många olika gallerier. I dessa listor hittar du olika infallsvinklar, och kanske olika bilder av vad som är ett bra konstgalleri. Nöj dig inte med en röst, jämför och testa olika!

Thatsup

På krog- och nöjesguiden Thatsup hittar du recensioner och guider bland annat till konstgallerier i huvudstaden. Hitta ett nytt smultronställe eller ett populärt turistmål!

Konstgallerier i Stockholm

View Stockholm

På den ”digitala stadsguiden” View Stockholm hittar du en lista över stadens bästa konstgallerier (enligt dem!). Här finns gallerier med både ny och klassisk konst, för alla smaker. Kolla in listan innan du landar i huvudstaden!

View Stockholm

Visit Stockholm

För en personlig lista har Visit Stockholm anlitat Estelle Graf, konstnär och boende i Stockholm. Hennes personliga favoriter bjuder kanske inte på några större överraskningar, men titta hit om du vill veta vart konstnärerna själva går!

Visit Stockholm